Happy #cliches and #comercial day!!

Da, da, vorbesc despre celebrul „Valentines Day”, sau „Ziua Indragostitilor”, la noi. Manca-i-ar mama pe ei de indragostiti, cum se iubesc ei, care mai de care mai mult si mai zgomotos si toate acestea in aceasta zi „magica”.

Nu sunt impotriva iubirii, :))) dimpotriva. Insa dintr-o sarbatoare care probabil ca avea radacini frumoase si un scop nobil, s-a ajuns la o mascarada comerciala, in care toti vor sa vanda cat mai mult, iar oamenii nu sunt mai prejos…

„pai ce? ..sa nu imi pun eu pe facebook si pe instagram o poza cu ce mi-a luat iubi, alaturi de o descriere pompoasa cu 1000 de inimi?? Atunci degeaba a fost Valentines…”

Si nu inteleg cum de in aceasta zi, toata lumea isi urla iubirea…de preferat, ca sa vada toata lumea si sa afle toti, ce fericiti, norocosi si speciali sunt ei. Insa ce e mai trist, e ca majoritatea celor care fac asta, sunt ipocriti care poate nu se suporta in perioada „cea de toate zilele”, sau sa nu exagerez acum, dar oricum, relatia lor nu e nici pe departe atat de perfecta cum o fac ei sa para..si isi gasesc ziua aia, ca sa urle tare si raspicat, parca incercand sa se convinga pe ei insisi, ca se iubesc. Si cum am zis, fara poza atasata, nimic nu mai are farmec.

Si dai si vezi acolo, comentarii de iti vine sa iti iei campii, precum:

„te iubesc viata mea si sufletul meu ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ”

„-bravo fata, esti norocoasa ca iubi al tau a fost asa atent….

-da, fata…e cel mai tare…e ursuletul meu pufos ❤ :* :* :* „

Double-Facepalm-Picard-11

Insa terminand, daca va numarati printre indragostitii care nu au nevoie de o sarbatoare comerciala sa isi exprime iubirea in fata altora, ci se iubesc in fiecare zi, ei singuri, sincer si adevarat, atunci bravo voua!! Cred ca voi sunteti cei care stiti ce inseamna iubirea cu adevarat. Nu manifestatie in fata lumii cu „we are the best!!”, nu ipocrizie, ci pur si simplu sentimente sincere, pure, exprimate in oricare alta zi „banala” prin gesturi stiute doar de voi doi. Asa e cel mai frumos. Voi stiti ca nu e nevoie de „Valentines day” ca sa va celebrati iubirea, ci puteti face asta mereu, ori de cate ori simtiti nevoia.

Cred ca un „te iubesc” sincer, spus intr-o zi oarecare, sau un „imbraca-te bine ca e frig”, o imbratisare care te face sa te simti in siguranta, grija pentru si de persoana iubita, conteaza mult mai mult decat orice gest facut de Valentines. Daca „te iubesti cu foc” o zi pe an si nu poti fii fericit daca nu iti postezi cadourile, atunci asta e foarte trist si imi pare rau. Iubirea e mult mai mult decat atat.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s