Gheață și teamă

Despre incertitudini și nu numai

Atunci când singurătatea pune stăpânire pe tine

Una din ironiile sorții

Când ești poate prea pretențios

Gata! Am tăiat prea multe subiecte! Se vede că în capul meu e varză.. Hmm.. să încerc să mă adun. A, da. O să vorbesc despre toate acumulat.

Vaaai, deci nu știu dacă sunt singura care își pune atâtea probleme și care se încarcă aiurea emoțional, care și-o face cu mâna ei, dar mă simt taaare singură! Câteodată singurătatea asta doare. Însa așa de tare mă încăpățânez, că pur și simplu când am ocazia să schimb ceva, refuz șansa și rămân și mai singură. Însă am un argument valid pentru asta: nu voi fi cu oricine numai ca să nu fiu singură, pentru că nu aș putea, pentru că mi se pare greșit, pentru că aș fi nefericită și m-aș simți și mai singură.

12341223_543581399140859_5737531087921381218_n.jpg

Cred că voi mai fi singură muult timp de acum înainte:)) dar pur și simplu nu pot și nu vreau să fiu cu oricine. Decât să te chinui pe tine însuți și să îl chinui și pe celălalt, mai bine lași lucrurile așa. Nu mi se pare ok să faci asta. E ca și cum ți-ai bate joc de persoana respectivă și evit să mă joc cu sentimentele altora. Cum nici mie nu îmi place să se joace cineva  cu sentimentele mele, nici mie nu mi se pare corect să mă joc cu sentimentele cuiva. Nu oblig pe nimeni să suporte singurătatea și abisul din care nici eu nu știu cum să ies, nu aș putea să forțez pe nimeni să înțeleagă sentimentele incerte și complicate pe care nici măcar eu nu le înțeleg. Nu vreau să forțez pe nimeni să le facă față. Sunt o persoană foarte dificilă și uneori și mie îmi e greu să am de a face cu mine, însa asta este…cred totuși că va merita așteptarea la un moment dat.

tumblr_mva3roAQo41rpe0jco1_540

Cred că la momentul potrivit va apărea persoana potrivită care să îmi topească gheața ce îmi învăluie inima și care să îmi lipească toata bucățelele rănite la loc, vindecându-le cu iubire. Cred că îmi voi lăsa cândva râul de iubire care acum nu vrea să se reverse, să curgă liber, fără teamă. Știu câtă iubire sunt capabilă să ofer, însă pur și simplu am o piedică și nu pot să las nici măcar un strop să cadă, fără ca cineva să îmi arate mai întâi iubire. Nu pot să mai ofer fără să primesc, pentru că nu risc ca gheața care e în jurul inimii mele să îmi înghețe inima cu totul, până în adâncuri, pentru că atunci, voi fi pierdută, mă voi transforma într-adevar într-o persoană fară suflet.

Cred că evit iubirea ca să nu se întample asta, ca să îmi salvez sufletul. Însă mă întreb uneori dacă nu îi fac mai mult rău așa. Nu știu dacă e așa, nu știu dacă și când voi putea să mă simt liberă și nu știu când și cum voi scăpa de teama asta îngrozitoare de a simți. Poate într-o zi…

tumblr_o7vf5pSLmT1qaeeulo1_540.png

 

 

Publicitate

2 gânduri despre „Gheață și teamă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s