Cum se simte sufletul tau?

tumblr_oig6f0iilf1vuajbho1_500Stai pe locul din fata, cu spatarul scaunului dat putin pe spate. Esti total relaxata. Masina merge lin, pe fundal se aude una din melodiile tale preferate, iar tu te uiti pe geam visatoare si te bucuri de priveliste si de momentul in sine. Luna plina si stelele, lumineaza cerul in mod magic, iar luminile orasului in departare completeaza peisajul.

Te plimbi cu masina noaptea, pe un drum lin, cu cineva care sti ca tine la tine in stanga ta, ascultand muzica ta preferata si privesti peisajul feeric si linistit, imbratisat parca de lumina emanata de luna care te fascineaza atat de tare. Ce poate fi mai frumos de atat? Spune-mi tu, suflet trist, care ai trecut de-a lungul timpului prin toate starile posibile si ai cunoscut emotii care te-au zbuciumat. Ce poate fi mai frumos acum, decat acel decor minunat, desprins din poveste?

Ce poate fi mai frumos decat sa simti starea aceea de liniste totala, in contrast cu zbuciumul din trecut? Ce poate fi mai frumos si mai linistitor decat aceasta situatie marcata prin opozitie cu multele agitate prin care ai mai trecut? Spune-mi tu, daca poti, daca sti, daca simti, acum acea stare pe care nu vrei sa o pierzi niciodata, acea senzatie de pace si fericire. Sufletul nu ti-a mai fost atat de linistit niciodata si vrei ca totul sa ramana exact asa. Nu vrei sa pierzi starea aia minunata.

Continui sa asculti muzica aceea frumoasa pe fundal, privind luminile orasului in departare si luna. Mai ales luna. Care te fascineaza…

tumblr_o58q9dZAHR1u499i0o1_540

 

 

 

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s