Cand noaptea te invaluie cu raze de lumina…

Cand noaptea te invaluie cu raze de lumina, iar luna se ridica impunatoare pe cerul limpede, cand lumea pare vrajita si cade intr-un somn adanc, apari tu, cel care stai la fereastra lucid, contempland. Privesti lumea de afara, dar gandul tau e in alta parte. E momentul in care orice idee nebuneasca si absurda pare posibila, cand cele mai frumoase si irealizabile scenarii iti prind contur in minte, cand totul e intens si parca orice e posibil.

Intensitatea oricarui sentiment e mai mare noaptea. Tristetea, bucuria, suferinta, dorintele ascunse, toate se accentueaza si ies la iveala intr-un dans alert. Te cuprinde o vraja de melancolie. Uneori fara motiv, alteori avand motive intemeiate, dar intensitatea e aceeasi. Simti si simti mult si intens.

Ironia e, ca atunci cand te trezesti si lumina apare, spulbera tot ce a fost in mintea ta noaptea precedenta. Toate trairile intense sunt estompate brusc, ca si cum se inchid intr-o regina a noptii, temandu-se de lumina…dar sunt gata sa iasa la iveala cu frumusetea lor trista, odata cu venirea noptii…

images

E timpul sa visam… probabil la lucruri care nu se vor intampla niciodata, sau care aparent nu folosesc la nimic. Insa nimic nu e intamplator. Chiar si un vis banal poate fi plin de semnificatie. Nu se stie niciodata.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s